Trump göçmenlere karşı kafes kavgası hakkında konuşuyor

Beykozlu

New member
Washington. Önemli “değişken eyalet” Pensilvanya'daki son seçim kampanyası sırasında Donald Trump, göçmenlere karşı kanlı kafes dövüşlerinin fantezisini kurdu. Trump, Pittsburgh'daki dinleyicilerine, ABD karma dövüş sanatları örgütü UFC'nin, profesyonel dövüşçülerin göçmenlerle savaşacağı bir lig kurması gerektiğini söyledi. “Sonuçta göçmenlerin şampiyonlara karşı rekabet etmesini istiyorum. Ve göçmenlerin gerçekten kazanabileceğini düşünüyorum; bu adamlardan bazıları bu kadar kötü,” dedi Trump.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Kısa bir süre sonra, kışkırttığı kalabalığa, Cumhuriyetçilerinin seçimi kazanması halinde göçmenler tarafından işlenen ciddi suçların gelecekte sert bir şekilde cezalandırılacağına dair güvence verdi. 78 yaşındaki adam, çok sayıda destekçisinin tezahüratları arasında, “Bu vesileyle, bir Amerikan vatandaşını veya bir polis memurunu öldüren herhangi bir göçmen için ölüm cezası talep ediyorum” dedi.

Trump, seçim kampanyasında yasadışı göçün kısıtlanmasını ana meselelerinden biri haline getirdi, göçmenleri defalarca Amerika'nın düşmanı olarak gösterdi ve yabancılara karşı duyarlılık yaratmak için kasıtlı olarak yanlış iddialarda bulundu.

RND/dpa