Pusha T, ‘It’s neredeyse Dry’ ile İlk 1 Numaralı Albümü Kazandı

Bakec

Member
Ustaca bir rap kariyerinin 20 yılı aşkın süredir, Pusha T ilk 1 numaralı albümünü çıkardı.

Virginia Beach ikilisi Clipse’nin yarısı olarak kardeşiyle birlikte başladığı başlangıçtan, Kanye West’in güvenilir danışmanı ve amansız bir Drake antagonisti olarak tekrar eden rollere kadar, rapçi doğumlu Terrence Thornton, 44, profilinin sürekli olarak yükseldiğini gördü. dört solo albüm çıkardı. Son albümü Pusha T, “It’s Neredeyse Kuru”, satışlar ve akışlar da dahil olmak üzere toplam 55.000 albüm eşdeğeri birimiyle Billboard 200’de ilk sırada yer alıyor.

Jay-Z, West (şimdiki adıyla Ye) ve Kid Cudi’den görünümler içeren GOOD Music/Def Jam sürümü, albümdeki şarkıların 59 milyon tıklama kazanmasıyla tüketiminin çoğunun çevrimiçi gerçekleştiğini gördü. Şu anda Billboard listelerine güç veren veri hizmeti Luminate’e göre akış hizmetlerinde. Tam bir albüm olarak “It’s Neredeyse Kuru”nun satışları sadece 9.000’e ulaştı, yani etkinliğinin yüzde 83’ü akış yoluyla gerçekleşti.

Billboard, birleşik toplamın, NF’nin Ekim 2017’deki “Perception”ından bu yana 1 numaradan giriş yapan bir albüm için en düşük satışları temsil ettiğini söyledi. İki hafta önce, Lil Durk’un “7220” albümü, üç yıl içinde bir albüm için en düşük satışla ikinci kez 1 numaraya geri döndü. Ancak gelecek haftadan itibaren Future, Jack Harlow, Kendrick Lamar, Harry Styles ve daha fazlasının müzik sektöründe daha canlı bir yaz geçirmesi beklenen yeni albümleriyle liste başı satışların artması bekleniyor.

Bu arada, Billboard Top 5’in geri kalanı, her biri en üstte birden fazla tur atmış olan tutarlı tahakkuklardan oluşuyor: Country şarkıcısı Morgan Wallen’ın “Tehlikeli: Çifte Albümü” 1 Numarada kaldı. 2. Piyasaya sürülmesinden bir yıldan fazla bir süre sonra, bir hafta daha; Durk’un “7220”si 3 numara; Olivia Rodrigo’nun “Sour” adlı eseri küçük bir tümsekle 4. sıraya yükseldi; ve Disney’in “Encanto” film müziği – “We Don’t Talk About Bruno” adlı yayın akışıyla – 5 numarada bitiyor
 
Üst