Floransa, Paskalya ödevi: eğlen ve oyna

Felaket

Member
Morgana Di Ascenzo, “Bu listenin elde ettiği başarıya neredeyse hayret ediyorum” diyor. Millet -, daha önce yaptığım bir şey. Diyelim ki çocukların ihtiyaçlarını karşılamak her zaman benim özelliklerimden biri olmuştur”.

“Öyleyse – öğretmen ekler – çocukların Paskalya tatilinin birkaç günü boyunca tüm deneyimlerini ve öğrendiklerini en alt satıra koymalarını istiyorum. Bu bir gerçeklik görevidir. Çocuklardan bazıları bana herhangi bir ev ödevi vermediğimi söyledi ama işin zorluğu bu. Onlardan istediğim, aileleriyle geçirecekleri zamanın tadını çıkarabilmeleri, etraflarını saran güzellikleri görüp tadını çıkarabilmeleri.”

“Onlara çok güveniyorum ve bunun ne hakkında olduğunu ve ne yapmalarını istediğimi anlayacaklarından eminim. Keşke dünyaya bir şeyler keşfetmek ve öğrenmek isteyen birinin gözüyle bakabilseler.” , hayret etmeyi başarıyor. Şehrin ortasında büyüyen bir çiçek nasıl durup gözlemlenir. Bence bu bir haftalık tatil değil, iyi bir iş. Duyarlılıklarını ve tutkularını artırmak için buna ihtiyaçları var” diye bitiriyor sözlerini. Millet.