Boşanma ve Velayet Davaları için Delil Temini

Bakec

Member
Boşanma ve Velayet Davaları için Delil Temini
Boşanma sürecinde dava açan kişi yani davacı, öne sürdüğü hukuki boşanma sebepleri ile ilgili olarak ispat yükümlülüğüne sahiptir. Boşanmada İspat, davacı tarafından yapılmak zorundadır. Bu noktada bireyler delil olarak tanık beyanları ya da farklı argümanlar kullanabilirler. Boşanmada İspat yapılamaz ise açılacak olan boşanma davası reddedilir. Boşanma davası açan kişilerin Boşanmada İspat aracı olarak hangi unsurları kullanabileği doğru tespit edilmelidir. Her argüman delil olarak kullanılamayabilir. Özel dedektifler sayesinde bulunan hukuki açıdan delil sayılabilecek argümanlarla boşanma davasının yürütülmesi sağlıklı bir boşanma süreci geçirilmesini sağlayacaktır.


Boşanmada Delil Sayılabilecek Unsurlar

Boşanma ve Velayet Davaları için toplanan delil olarak kullanılabilecek unsurlar, boşanma davasının mahiyetine göre değişecektir. Bu noktada Gsm operatörünün kayıtları, fotoğraf, video, kredi kartı harcamaları, faturalar, otel giriş ve çıkış kaydı,mektup, günlük, cep telefonu mesajları, video, sosyal medya paylaşımları, whatsapp konuşmaları,facebook mesajları, tanıklar… gibi bir çok argüman boşanmada delil olarak sunulabilir. Boşanmada kullanılmak istenilen delillere ilişkin olarak dikkat edilmesi gereken husus, bu delilin hukuka uygun şekilde elde edilmiş olunmasıdır. Avrasya Özel Dedektiflik olarak hukuka aykırı hiçbir delil sağlamıyoruz.

Boşanma ve Velayet için Delil Temini Nasıl Sağlanıyor?
Özel Dedektiflik bu zamana kadar bulmuş olduğumuz deliller ve kanıtlar da hiçbir zaman hukuka aykırılık söz konusu olmadı. Bizler bulduğumuz tüm delilleri birlikte çalıştığımız danışman avukatlarımıza göndererek sürekli bir fikir alış verişinde bulunuyoruz. Sizlerin haklı iken haksız durumuna düşmemenizi hedefliyoruz. Eş ve Kişi takibi hizmetimizin bir parçası olan Boşanma ve Velayet Davaları için Delil Temini hizmetimiz de büyük bir titizlik ve gizlilik içerisinde yapılmaktadır.
 
Üst