2024 Model Volkswagen Tiguan’ın Fotoğrafları Ortaya Çıktı

bencede

New member
Geçtiğimiz aylarda Alman araba devi Volkswagen’in amblemini taşıyan bir test aracı, sürüş esnasında objektiflere yakalanmıştı. Aracın Volkswagen Tiguan’ın elektrikli modeli olabileceği argüman edilmişti. Fakat bu araba hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmamıştı.

Bugün, Volkswagen’in testlerini sürdürdüğü 3. kuşak Tiguan’ın fotoğrafları ortaya çıktı. Araç hakkında fazlaca bilgi vermek istemeyen üretici aracın üstüne olağan kamuflaj yerine akıllı kamuflaj olarak isimlendirilen çıkartmalar yerleştirmiş durumda. Fakat kamuflaja karşın araba hakkında ufak ayrıntılar muhakkak oluyor.

İşte 2024 yılında yollarda olması beklenen yeni kuşak Tiguan


Volkswagen Tiguan ülkemizde ve dünyada sevilen araba modelleri içinde yer alıyor. Arabanın dizaynına baktığımızda birinci dikkat çeken şey boyutu oldu. Evvelki kuşağa göre daha büyük boyutlarda üretileceği iddia edilen aracın, uzun bir dingil mesafesine sahip olması bekleniyor. Ayrıyeten test aracının Tiguan’ın Allspace versiyonu da olabileceği düşünülüyor.


Ön dizayna baktığımızda bizleri çok büyük havalandırma girişleri ve ızgara karşılıyor. Aracın art kısmında yer alan sahte egzoz çıkışları, aracın bir R-Line modeline sahip olabileceğini gösteriyor. Ayrıyeten dikkatli bakıldığında görülen egzoz susturucusu, 3. kuşak Tiguan’ın son içten yanmalı jenerasyon olacağının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.


Araçta olağan kamuflaj yerine akıllı kamuflaj olarak bilinen çıkartmalar bulunduğunu söylemiştik. Bu çıkartmalar en bariz biçimde art stoplarda yer alıyor ve farların daha farklı gözükmesini sağlıyor. Yeni kuşakla bir arada Tiguan’ın keskin sınırlardan daha yumuşak hatlara sahip olacağı net bir biçimde görülüyor.

Aracın ortasından bir imaj olmasa da Tiguan’ın yeni kuşak Volkswagen multimedya sistemine sahip olması bekleniyor. Ayrıyeten otomobilin VW ID.4’e benzer bir iç tasarımla kullanıcılara sunulacağı kestirim ediliyor. Volkswagen, Tiguan’ı 2024 yılında satışa sunmayı planlıyor.
 
Üst