2023 Ford Kuga’nın Tasarımı Açığa Çıktı [Video]

bencede

New member
ABD merkezli araba devi Ford’un Türkiye’de de epey satan SUV modeli Kuga, geçtiğimiz günlerde kamuflaj altında görüntülendi. Casus kameralara yakalanan yeni versiyon, mevcut Kuga’nın makyajlanmış hali olarak karşımıza çıkmıştı. Bu manzaralar üzerinden yola çıkan grafik dizayncılar, 2023 yılında tanışacağımız Kuga’nın nasıl görüneceğini açığa çıkarmayı başardılar.

Araba tutkularının kameralarına yakalanan manzaralar, yenilenecek Kuga’nın dizaynının bir nebze daha agresif olacağını ortaya koymuştu. Örneğin far tasarımı ve buna bağlı olarak ızgara, artık daha sportif görünüyordu. Grafik dizayncılar da bu durumun farkındalar. Hazırlanan manzaralara baktığımızda, yeni Kuga’nın yepisyeni bir araç üzere görüneceğine şahitlik ediyoruz.

2023 model makyajlı Ford Kuga, muhtemelen bu biçimde görünecek:


Kamuflajlı manzaralardan yola çıkarak yapılan çizimler, Kuga’nın ön dizaynındaki değişikliklerin art kısımda da kendini göstereceğini gözler önüne seriyor. Çift egzoz çıkışı ve şimdiki versiyona göre fazlaca daha uygun görünen art aydınlatmalar, crossover ve SUV tutkunlarını mutlu edecek üzere görünüyor. Fakat bu imgelerin şu an netleşmediğini unutmamak gerek.


Dal kaynakları, önümüzdeki aylarda tanıtılıp 2023 model olarak lanse edilecek yeni Kuga’nın motor seçeneklerinin mevcut modellerle tıpkı olacağını düşünüyorlar. Ford Türkiye’nin internet sitesine baktığımızda; bu aracın mevcut versiyonunun 1,5 litrelik EcoBoost, 1,5 litrelik EcoBlue, 2,0 litrelik EcoBlue ve 2,5 litrelik hibrit motor seçeneği ile satışa sunulduğunu görüyoruz. Yani önümüzdeki yıl da tıpkı seçenekleri gorebiliriz.

2023 model Kuga’nın test evresinde yakalanan kamuflajlı imajları:


Ford Kuga’nın mevcut tasarımı ise şu biçimde:
 
Üst