2022 Volkswagen T-Roc Türkiye’de: İşte Fiyatı

bencede

New member
Volkswagen, Türkiye’de de epeyce satan modeli T-Roc‘un geçtiğimiz yılın sonunda duyurduğu makyajlı versiyonunu ülkemize getirdi. Küçük SUV sevenlerin favorilerinden bir tanesi haline gelen T-Roc, yenilenen dizaynıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak üzere görünüyor. Pekala bu araç, tüketicilere neler sunacak?

Yenilenen Volkswagen T-Roc, artık daha sportif bir yapıya sahip. Evvelki kasa ile kıyasladığımızda nispeten yuvarlatılmış çizgilere sahip model, uzaktan bakıldığında hiç de üzücü görünmüyor. 3 farklı donanım paketi ile tüketicilerin karşısına çıkan kompakt SUV, bu sayede her insanın kendine uygun donanıma kavuşmasını sağlayacak üzere görünüyor.

Karşınızda makyajlı Volkswagen T-Roc


Aracın iç kısmına baktığımızda büsbütün hayalet yapıdaki gösterge ekranı ile karşılaşıyoruz. Orta konsolda ise donanıma nazaran 8 inçten başlayıp 10,25 inç büyüklüğe kadar ulaşabilen multimedya ekranı görüyoruz. Topuz biçimindeki vites denetim ünitesi ile dijital-dokunmatik klima da iç dizayndaki ayrıntılar olarak karşımıza çıkıyor.


Volkswagen T-Roc’un motor seçeneklerine baktığımızda 1.5 litre TSI motoru görüyoruz. 150 beygir gücündeki motor, 7 ileri otomatik DSG şanzıman ile eşleştirilmiş durumda. Park asistanı, App-Connect, ön ve art kısımda farklı başka bulunan USB girişleri araçta standart olarak sunulurken donanım paketi yükseldikçe viraj aydınlatması, tavan rayları, sis farları, ısıtmalı koltuk ve geri görüş kamerası üzere özelliklerle karşılaşacağımızı belirtelim.


Volkswagen T-Roc fiyat listesi şöyle:

  • 1.5 TSI 150 PS DSG – Life Paket: 644,400 TL
  • 1.5 TSI 150 PS DSG – Style Paket: 706,700 TL
  • 1.5 TSI 150 PS DSG – R-Line Paket: 773,000 TL
 
Üst