Varese, karneler konusunda endişeli misin? Parini ilkokulundaki tabela

Felaket

Member

15 Şubat 2024 11:30

Cassano Magnago'daki Parini ilkokulunda sürpriz tabela. Öğretmenler, matematik ve tarih onların güçlü noktaları olmasa bile, “Çocuklarınıza inanırsanız harika şeyler yapacaklardır” diyor. Tgcom24'teki müdür: “Oy kişiyi yapmaz, söylenmesi gerekir”

Tgcom24
Karnelerde okul-aile iletişiminin güven verici olması

“Sevgili velilerimiz, Cassano Magnago'daki (Varese) Parini ilkokulunda asılan tabelada okuyoruz, çocuklarınızın karnelerini aldınız. Unutmayın ki bunların arasında matematikten anlamayan bir sanatçı, matematikten anlamayan bir matematikçi de olabilir. hikayeye meraklı, İngilizceyi sevmeyen bir sporcu…”.

Dolayısıyla sonuç şu: “Eğer kararlarınız beklentilerinizi karşılamıyorsa endişelenmeyin. Eğer onlara inanırsanız çocuklarınız hayatta yine de harika şeyler yapacaktır. Onların sadece anlaşılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi gerekiyor. “.

Yöneticinin Tgcom24'e yorumu

Varesotto ve iki kapsamlı okulun müdürü Raffaella Ferrari, “İnternetten gelen bir düşünce, bir süredir ortalıkta dolaşıyor ama bu yıl ilk kez öğretmenler bunu paylaşmaya karar verdi ve ben de bu girişimi benimsedim” diyor. Cassano Magnago ve Tradate arasında 2.300 öğrenci. – Ben kendimi öğrencilerim için olumlu bir örnek gibi hissediyorum: okul kariyeriniz boyunca en yüksek notları almadan iki kapsamlı okulun müdürü olabilirsiniz. Çünkü tekrar ediyorum, bunu yapan oy değil kişi.”

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

İlgili