Prens Harry’nin ‘Yedek’ İle İlgili Röportajlarını Nasıl İzleyebilirsiniz?

Bakec

Member
Prens Harry’nin yakında çıkacak olan anı kitabı “Yedek”, 10 Ocak’ta yayınlanmadan önce ilgiyi artırmaya yardımcı olan sızıntılar ve yüksek profilli röportajlarla küresel bir izleyici kitlesi yakaladı. Önceden paylaşılan klipler, kitabın her şeyi anlattığını gösteriyor. ailesiyle olan ciltse ilişkilerinden, askerde geçirdiği zamandan ve daha fazlasından açık yüreklilikle bahsediyor.

İşte hangi röportajların planlandığına ve nasıl izleneceğine dair bir program.

8 Ocak Pazar

ITVadresinde Tom Bradby ile bir görüşme yayınlayacak. 21:00 UTC /16:00 Doğu “Babamı geri almak istiyorum; Gösteriden önce paylaşılan kliplere göre Harry, “Kardeşimi geri almak istiyorum” dedi.

ITV’de izleyin veya ITVX üzerinden yayın yapın.

Harry aynı zamanda Anderson Cooper ile de konuşacak. CBS programı “60 Dakika” 7:30 Doğu . O röportajdan klipler, Buckingham Sarayı’nın kendisi ve eşi Meghan Markle hakkında olumsuz hikayeler ektiği ve çifti savunmak için çok az şey yaptığı suçlamalarını içeriyor. “Suskunluğun ihanet olduğu bir nokta olur” dedi.

Yerel CBS satış ortağınız aracılığıyla izleyin veya Paramount+ üzerinden yayın yapın.

9 Ocak Pazartesi

Harry ABC’de görünecek “Günaydın Amerika” Michael Strahan ile bir röportajda. Segment şu saatte başlar: sabah 7 Doğu . O gecenin ilerleyen saatlerinde özel bir “Prens Harry: Kendi Sözleriyle” yayınlanacak. 20:30 Doğu“ABC News Live”da.

ABC’de izleyin veya çevrimiçi ya da Hulu aracılığıyla yayın yapın.

10 Ocak Salı

Harry açık olacak Doğu saatiyle 23:35’te yayınlanan “Stephen Colbert ile Geç Gösteri” . Görünüşe alay eden Colbert, kitabın “ya kraliyet ailesi hakkında sürükleyici bir anlatım ya da kullanışlı bowling ipuçları kitabı” olacağı konusunda şaka yaptı.

CBS’de izleyin veya Paramount+ aracılığıyla yayınlayın.