2023 Honda HR-V Duyuruldu: İşte Tasarımı ve Özellikleri

bencede

New member
Japon araba devi Honda, bugün yepisyeni 2023 model HR-V’yi tanıttı. Avrupa’da satışta olan 2022 model HR-V’ye bakılırsa farklı bir tasarım ve donanım taşıyan bu model, şu anda sırf ABD pazarında piyasaya sürülecek. Ayrıyeten araç, Avrupa’daki kardeşinden farklı olacak biçimde hibrit de olmayacak.

Honda’nın HR-V’nin dizaynını yenilediği bu yeni model, bilhassa önüyle Avrupa modeline göre büyük bir farklılık taşıyor. Avrupa’daki modelinde düz ve sertliğiyle agresif bir görünüm yaratan model, yeni 2023 ABD özel modelindeyse büsbütün yenilenen, daha karmaşık sınırlara sahip yarı agresif bir tasarım sunuyor.

Karşınızda yeni 2023 model Honda HR-V:


2022 Avrupa modeline nazaran daha uzun bir kaportaya da sahip olan HR-V, ötürüsıyla bir daha daha uzun bir teker açıklığına sahip. Bu artan açıklığın araç ortasındaki kapasiteyi artırıp artırmadığı şu anda bilinmiyor. Aracın içi hakkındaysa şu an için rastgele bir fotoğraf ya da bilgi bulunmuyor.


Honda, birebir vakitte 2023 HR-V’nin teknik ayrıntıları hakkında da rastgele bir bilgi paylaşmadı. Şu anlık sadece tasarım odaklı tanıtılan yeni modelin Avrupa’ya ne vakit geleceği ya da gelip gelmeyeceği de bilinmiyor. bir daha de Honda’nın birebir tasarımı Avrupa’ya da taşımasının daha mümkün olduğunu söyleyebiliriz.
 
Üst