2022 Suzuki S-Cross Tanıtıldı: İşte Özellikleri

bencede

New member
Japon otomotiv üreticisi Suzuki, Türkiye’de de etkin olarak satışta olan S-Cross modelini yeniledi. Şirketin sevilen SUV modeli, yapılan çalışmalarla artık hem daha şık bir görünüme sahip birebir vakitte yeni jenerasyon teknolojilerle donatılmış durumda. Dilerseniz çabucak, 2022 model Suzuki S-Cross’un neler sunduğuna yakından bakalım.

Suzuki’nin 2022 model SUV’u, eskisine bakılırsa fazlaca daha büyük olan sert bir ızgara tasarımı ile geliyor. Bu ızgara ile bütünleştirilmiş LED far tasarımı ise araca güzel bir hava katmış. Yenilenmiş far tasarımı, kendisini art kısımda da rahatlıkla gösteriyor. Aracın yenilenmiş tasarımı, kendine fazlaca daha fazla güvenen bir S-Cross’la karşı karşıya olduğumuzu gözler önüne seriyor.

2022 Suzuki S-Cross işte bu biçimde görünüyor


Aracın iç kısmına baktığımızda klâsik izler görüyoruz. Orta konsoldaki 9 inç boyutlu multimedya ekranı Apple Car ve Android Auto takviyesi sunarken, gösterge panelinde ise ne yazık ki hayalet ekran teknolojisini nazaranmiyoruz. Anahtarsız giriş, deri kaplamalı koltuklar ve çift bölgeli klima denetimi üzere ayrıntılar, Suzuki’nin 2022 model SUV’unda karşımıza çıkıyor.


Suzuki’nin yenilenen SUV modeli, donanım özellikleri açısından etkileyici ayrıntılar sunuyor. Bu araçta trafik işareti tanıma, otonom acil frenleme, kör nokta izleme, şerit takip sistemi, dur-kalk dayanaklı sürat sabitleyici, park sensörleri ve 360 derece kamera üzere özellikler yer alıyor.


Suzuki S-Cross’un kaputunun altında, 127 beygir gücünde olan ve 235 Nm tork kıymetine sahip 1.4 litrelik DITC akaryakıtlı motor bulunuyor. Bu motor, 48 volt yarı hibrit sistem sunuyor. Manuel ya da otomatik şanzımanla satın alınabilecek olan 2022 model Suzuki S-Cross, kullanıcı denetimli dört tekerden çekiş imkanı sunuyor.


2022 yılında piyasaya sürülecek Suzuki S-Cross, şirketin Türkiye’deki internet sitesinde de paylaşıldı. Hatta şirket; dileyen tüketicilerin bu yenilenen SUV’u test edebilmesi için form toplamaya da başladı. Lakin aracın fiyatı şu an için bilinmeyen. Yakın bir gelecekte, bu bilinmezliğin de giderilmesi bekleniyor.
 
Üst