2023 Honda Accord Birinci Sefer Görüntülendi

bencede

New member
Japon araba devi Honda, yıllar daha sonra bir daha üretimine başladığı Accord‘u yenilemeye hazırlanıyor. Şirket, muhtemelen birkaç ay içerisinde bir lansman gerçekleştirecek ve 2023 model Accord’u araba tutkunlarının beğenisine sunacak. Şimdiyse bu modelle ilgili bir gelişme yaşandı. Yeni Accord, birinci defa görüntülendi. Fakat ağır kamuflaj, Accord’un bilgilerinı gizliyor.

Sektör kaynaklarının argümanlarına nazaran yeni Accord’un gövdesi, mevcut kasa ile tıpkı olacak. Lakin ön ve art tarafın baştan aşağı yenileneceği söyleniyor. Beğenilen; bu durum paylaşılan manzaralarda de kendisini gösteriyor. Accord’a yan profilden bakıp mevcut kasayı göz önünde bulundurduğumuzda, pek de bir fark nazaranmiyoruz. Fakat art ve ön aydınlatmalarla bir arada öbür ayrıntılar, ufaktan da olsa fark ediliyor.

Karşınızda 2023 model Honda Accord


Honda Accord’da baş karıştıran konulardan bir tanesi, aracın ön ızgarası. Piyasadaki modelde kaputtan aşağı gerçek uzanan bir çıkıntıya sahip olan ızgara, bu kere değişmiş olabilir. Zira şirket, farlardan başlayıp logonun olduğu yerde birleşen dört kollu bir kamuflaj çalışması yapmış. Bu kamuflaj, aracı gizlemek için mi yapıldı yoksa yeni ızgarayı mı kapatıyor net değil.


Sektör kaynaklarına nazaran Honda, 2023 model Accord’un mevcut motorunu koruyacak. Piyasadaki versiyon, 1.5 litrelik 194 beygir gücündeki dört silindirli motora sahipti. Lakin 2023 model Accord’u hibrit motor seçeneği ile sunulabileceği tabir ediliyor. Honda’nın düzenleyeceği lansman, Accord’la ilgili tüm gizemlerin açığa çıkmasını sağlayacak.
 
Üst